Full width home advertisement

Travel the world

Eating Time

Post Page Advertisement [Top]

FoodFood ReviewKaisar Thai Restaurant

KAISAR THAI RESTAURANT YANG MESTI KORANG KUNJUNGI

KAISAR THAI RESTAURANT YANG MESTI KORANG KUNJUNGI | Petaling Jaya, 1 September 2017 - Hai korang hari YI nak kongsi tempat makan Masakan Thai yang korang boleh kunjigi di Petaling Jaya iaitu Kaisar Thai Restauran. Sebut jer masakan Thai pasti korang semua teriurkan, Kaisar Thai Restauran terletak bersebelahan Matahari Mall, Petaling Jaya apalagi jom pakat ramai-ramai cuba sendiri apa yang terdapat di Kaisar Thai Restaurant.


Antara menu Kaisar Thai Restauran yang berjaya memikat hati YI ialah Sotong Stim Limau, Ikan Siakap Dua Muka, Udang Butter, Telur Goreng Kaisar, Daging Bakar Kaisar, Tom Yam Seafood dan Tom Yam Poktek. Sebenarnya banyak lagi menu yang terdapat di Kaisar Thai Restaurant ni. Kalau korang nak tau korang datang la sendiri di Kaisar Thai Restaurant


Bukan itu sahaja, di Kaisar Thai Restaurant juga terdapat 'Seafood Longgok'. Seafood Lambak? 'ShellOut' la. 'Seafood Longgok' hanya dihidangkan pada hari Jumaat, Sabtu dan Ahad sahaja. Kalau korang order set 'Seafood Longgok' disini cukup untuk porsi dua orang dengan hanya RM 45.Asyik cakap pasal makanan je kan minuman disini banyak juga yang menarik dah nama pun Kaisar Thai Restaurant mesti la ade Thai Tea Tarik, Thai Green Tea, bukan tu jer jus buah pun nenarikperhatian YI Jus Buah Naga, Jus Durian Belanda dan Jus Mangga Special. Dah sampai kat sini lengkapkan la menu korang dengan Pulut Mangga Kaisar dan IceCream Pulut Mangga pasti megamit memori.
Apa tunggu lagi ajak keluaraga, member-member korang untuk datang ke Kaisar Thai Restaurant untuk mencuba sendiri menu yang terdapat dini Kaisar Thai Restaurant. Dah baca kan jangan  lupa untuk konsikan dengan orang sebelah korang. 


Untuk maklumat lanjut mengenai Kaisar Thai Restaurant di Petaling Jaya, sila layari :


Waktu Pernbiagaan Kaisar Thai Restaurant 

Isnin - Jumaat (2.00 Petang - 1.00 Pagi) 
Sabtu & Ahad (12.00 Tengah Hari - 12.00 Tengah Malam)

Alamat Kaisar Thai Restaurant
Lot 22-1 & Lot 23-1
Jalan PJS 2/16A, Taman Maju Jaya
46000 Petaling Jaya, Selangor

Telefon (Untuk tempahan / Pertanyaan)
03-77734216 / 016-2058714 

Email
kaisarfood@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib