Travel the world

Eating Time

Post Page Advertisement [Top]

google.com, pub-5387323439719362, DIRECT, f08c47fec0942fa0
FoodGula Petite

PERASMIAN GULA PETITE DI IOI CITY MALL

PERASMIAN GULA PETITE DI IOI CITY MALL | PUTRAJAYA, 8 May 2017 - Baru-baru ni YI berkesempatan untuk menghadiri perasmian Gula Petite. Gula Petite merupakan sebuah kafe yang menghidangan pelbagai jenis "Desert". Bagi pengemar "Desert" pasti korang sudah tahu Gula Petite merupakan cawangan kedua selepas Gula Cakery yang telatak di Shah Alam.


Gula Cakery baru beroprasi selama setahun lebih tetapi mempunyai ramai perminat tersendiri. Di sebabkan terlalu banyak permintaan pemilik Gula Cakery telah mengambil keputusan untuk membuka cawangan kedua di IOI CITY MALL. Lokasi kafe ini sangat strategik dimana tumpuan orang ramai pada setiap hujung minggu. 


Majis peramian Gula Petite talah di sempurnakan oleh Dato' Husni Salleh, Ketua Pegawai Eksekutif TERAJU. Di Gula Petile ini korang boleh memilih pelbagai jenis menu yang juga terdapat di Gula Cakery cuma yang bezanya di Gula Cakery mempunyai menu masakan panas. Di Gula Cakery juga menyediakan kelas Bakeri untuk Kanak-kanak mula berusia 2 tahun dan juga dewasa dengan harga berpatutan. Korang yang ade kat area Putrajaya jangan lupa untuk mencuba sendiri "desert" dari Gula Petite. Kalau korang ada pertayaan lanjut korang boleh la ke detail bawah ni yer:

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib