Travel the world

Eating Time

Post Page Advertisement [Top]

google.com, pub-5387323439719362, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Projek TravelTravelV E Hotel & Residence

V E HOTEL & RESIDENCE BANGSAR SOUTH

V E HOTEL & RESIDENCE BANGSAR SOUTH | KUALA LUMPUR, 14 MAY 2017 - Diinspirasi oleh rekabentuk, dicipta untuk keselesaan. Menjadi salah satu hotel yang terdapat di Bangsar South, V E Hotel & Residence hotel berbintang 4 membawa pilihan perjalanan baru dan unik di Kuala Lumpur. Dengan estetik reka bentuk moden, hubungan yang baik, kemudahan dan perkhidmatan yang sempurna mengimbangkan apa pengembara zaman moden mahu hari ini.


Baru-baru ni YI bersama rakan Projek Travel, merasai sendiri apa ditawarkan oleh V E Hotel & Residence. V E Hotel & Residence terdiri daripada bilik 337 bilik dan 95 pangsapuri dilengkapi sepenuhnya dengan pelbagai komprehensif kemudahan dan perkhidmatan, V E Hotel & Residence memenuhi setiap keperluan si pengembara moden. Direka untuk kedua trek eksekutif korporat yang pantas atau bercutian yang berbeza, V E Hotel & Residence menawarkan satu pengalaman yang memberikan imbangan yang sempurna, sama ada kerja mahupun ketenagan.


V E Hotel & Residence menawarkan pelbagai yang luar biasa kemudahan untuk bersantai, penginapan yang memuaskan di Kuala Lumpur. Dari kolam renang infiniti dan pusat kecergasan ke lounge perniagaan, tempat acara khas dan bilik makan peribadi.


Salah satu hotel yang terletak di Bangsar South - pusat komersial dan gaya hidup kosmopolitan KL City - V E Hotel & Residence menawarkan akses yang mudah ke pusat bandar Kuala Lumpur dan daerah komersial utama lain. Ia juga berhampiran dengan KL Sentral, utama LRT / MRT hab pengangkutan stesen di bandar ini yang menghubungkan ke KLIA Express yang membawa anda ke Lapangan Terbang Antarabangsa KL di 28 minit. Hotel ini juga hanya seminit dari Mid Valley City, pusat membeli-belah dan pusat hiburan yang terbesar di Kuala Lumpur.


Di V E Hotel & Residence,  sumber inspirasi kepada V E Hotel & Residence iaitu teori ke Timuran, lima elemen dan bagaimana V E Hotel & Residence berinteraksi dengan harmoni untuk mencipta keseimbangan persikitaran. Memilih ini sebagai falsafah kami, V E Hotel & Residence memberi tumpuan kepada keperluan teras reka bentuk yang estetik, kemampuan, kemudahan, dan perkhidmatan dan hospitaliti Asia. Lima blok bangunan menjadi asas kepada semua yang terdapat di V E Hotel & Residence untuk memastikan bahawa korang menikmati penginapan yang selesa dan bebas tekanan dengan V E Hotel & Residence sama ada korang melawat Kuala Lumpur dan kawasan sekitarnya.


Jom lihat apa yang terdapat di V E Hotel & Residence secara keseluruhan:
 • 337 hotel bilik & 95 kediaman diservis 
 • 24 Jam gimnasium, sauna & bilik persalinan 
 • concierge 24-jam 
 • Semua sarapan hari restoran-hari-makan semua 
 • Akses WiFi percuma 
 • Tempat letak kereta percuma 
 • Gymnasium kolam renang infiniti & kolam randuk kanak-kanak 
 • Santapan di dalam bilik
 • Kemudahan mesyuarat dan acara menampung sehingga 2,000 tetamu 
 • bar tepi kolam
 • servis ulang-alik dalam Bangssar Selatan
 • Spa 


Harga korang nak tahu harga V E Hotel & Residence untuk semlam: 

One bedroom Executive: RM392+ per night
Two bedroom Executive: RM488+ per nightUntuk maklumat tentang V E Hotel & Residence

Alamat:
V E Hotel & Residence,
Bangsar South City,
No. 8, Jalan Kerinchi,
59200 Kuala Lumpur.

Nombor Telefon:
+603 2246 2888

Laman Web:
www.vehotel.com

E-mel:
info@vehotel.com

Media Sosial:

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib