Travel the world

Eating Time

Post Page Advertisement [Top]

google.com, pub-5387323439719362, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Benang HijauEventMCC

JUALAN GUDANG BESAR-BESARAN BENANG HIJAU X MCC

JUALAN GUDANG BESAR-BESARAN BENANG HIJAU X MCC | Kuala Lumpur, 23 Februari 2017 -  Butik pakaian muslimah popular Benang Hijau bergabung dengan butik MCC akan membuat jualan gudang secara besar-besaran pada 25 & 26 Februari ini. (Sabtu & Ahad). Dengar cerita pelbagai jenis pakaiyan yang bakal dijual dengan harga sanget murah.


Benang Hijau dan MCC menawarkan lebih 50 jenis tudung dengan harga paling murah iaitu serendah RM5 bagi penghabisan stok. Selain itu, sebanyak 100 jenis blouse, jubah dan palazzo boleh didapati dengan harga serendah RM35 dan RM50 pada hari istimewa berkenaan. Betul tak tipu. Sangat-sangat murah.


Bukan itu sahaja,  pengujung juga berpeluang mendapat cabutan bertuah, hamper dan baucar tunai untuk setiap pembelian sehingga RM150. Selain itu, Benang Hijau dan MCC turut memperkenalkan tudung rekaan terbaru mereka dan dijual dengan harga istimewa khas untuk hari itu sahaja. 


Jikalau korang korang terlupa atau tak cukup wang tunai jangan risau. Perkhidmatan Debit & Credit Card disediakan untuk anda. So takde la takut kehabisan wang tunai nanti. Beli  jangan tak beli. 


Lebih menarik lagi, pelbagai aktiviti disediakan untuk kanak-kanak antaranya hiburan bersama watak animasi Didi & Friends. Datang beramai-ramai ke jualan gudang Benang Hijau dan Butik MCC yang berlangsung pada 25 & 26 Februari ini di HQ MCC Bangi yang beralamat di No. 3, Perindustrian Suntrack, Seksyen 13, Bandar Baru Bangi, Selangor.

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib