Full width home advertisement

Travel the world

Eating Time

Post Page Advertisement [Top]

EventGT Dollar

MAJLIS PELANCARAN GT DOLLAR GROUP MALAYSIA

MAJLIS PELANCARAN GT DOLLAR GROUP MALAYSIA | Kuala Lumpur, 16 Januari 2017 - Baru - baru ni bertempat di Pusat Konvensyen Sime Darby berlangsungnya majlis pelancaran gergasi GT Dollar Malaysia. Majlis yang di sempurnakan oleh Y.B. Datuk Mas Ermieyati Binti Samsudin, Timbalan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan. Majlis ini telah disaksikan oleh dif-dif kehotmat dan 3,000 pemain industri IT dan e-dagang yang menyokong pembangunan ekosistem FinTech. 


Kerjasama ini antara Kerajaan Malaysia dan GT Dollar membantu untuk meringankan kehidupan rakyat melalui pelancaran aplikasi mudah alih GT Dollar, yang merupakan "one stop platform mudah alih e-dagang" yang bertujuan untuk membina sebuah masyarakat yang padu untuk pengguna dan saudagar dari pelbagai industri untuk berinteraksi dalam pasarannya.

Bagi melengkapkan usaha sama ini, GT Robot yang tinggi-teknologi inovatif syarikat di bawah Kumpulan GT, pakar kemajuan dalam penyelesaian robot humanoid. Sebagai mengiktiraf ia kemajuan, kerajaan Malaysia sedang merancang untuk memperuntukkan suatu kawasan di sepanjang sempadan Sembilan Melaka-Negeri untuk pembuatan dan pemasangan sendiri kilang GT Robot, yang bernilai hampir RM300 juta dalam pelaburan. Ini anggaran Plant untuk menjana pendapatan untuk syarikat sebanyak lebih kurang USD20 Bilion (yang sama dengan 10 juta unit Mobile Robot) dan mewujudkan lebih 10,000 peluang bekerja untuk tempatan dalam 5 tahun akan datang. GT kilang Robot akan menjadi yang pertama di Asia dengan pembuatan yang mesra alam dengan peralatan teknologi tinggi selepas China.


Hari ini, menandakan pelancaran acara pecah tanah yang akan yang turun dalam sejarah. Melancarkan kemas kini utama yang baru dan improvisasi permohonan GT Dollar, sosial mudah alih perisian e-dagang yang pertama di dunia. Konsep baru pertama kali ditemui pada tahun 2014 oleh Presiden Kumpulan dan Ketua Pegawai Eksekutif GT Dr.Paul Zhang Baolu, yang dilengkapi dengan dilengkapi dengan lebih daripada 30 tahun pengalaman industri dalam pengurusan teknologi berteknologi tinggi, pembangunan ekonomi dan pelancongan di seluruh dunia. Syarikat adalah bernilai lebih daripada $ 4.7 bilion. Persidangan itu bertujuan pembangunan memandu penggunaan internet serantau, di mana pengguna dan perniagaan berhubung dengan lancar tanpa halangan. Ini memberi manfaat kepada pengguna yang besar apabila perniagaan berhubung dengan lancar tanpa halangan. Ini memberi manfaat kepada pengguna yang besar apabila perniagaan menjadi lebih murah sekali gus merangsang pertumbuhan ekonomi, hasil cukai negara dan pertumbuhan pekerjaan.

Sebagai kemas kini utama, Akan ada ciri-ciri utama yang baru dipertingkatkan untuk membantu mengurangkan pengalaman pengguna secara keseluruhan. Melalui penggunaan teknologi SMART yang terdiri daripada teknologi AR untuk melaksanakan "yang mendapatkan ciri-ciri madu", "menangkap lebah untuk mendapatkan ciri GT Tunai" yang boleh digunakan untuk pembelian dalam pasaran interaktif serta menjadi alat Bee Commerce berkesan untuk membantu pengguna menguruskan kewangan mereka dengan berkesan dengan menikmati penjimatan jangka panjang eksklusif, muncul sebagai trend Malaysia dalam dunia e-dagang.


Permohonan ini bertujuan untuk menggunakan teknologi, sekali gus menyumbang kepada pertumbuhan ekonomi negara. Platform komprehensif untuk kedua-dua pengguna dan peniaga, menggalakkan transaksi tunai percuma di seluruh dunia. Dengan yuran pendaftaran percuma, langganan dan pengiklanan, pedagang perlu membeli GT Dollar (mata wang maya) dan mengedarkannya kepada pengguna mereka bila-bila masa, di mana sahaja. Ini akan dalam bentuk bertukar menjadi e-promosi atau e-pengiklanan dengan caj minimum. Pembayaran Online Gateway akan digunakan untuk menerima bayaran dalam talian - E-wallet / Visa (Kredit, Debit, Prepaid) / MasterCard (Kredit, Debit, Prepaid) kad / CUP (Kredit, Debit, Prepaid) / Akaun Debit langsung untuk melaksanakan transaksi caj. GT Dollar fokus utama ialah membina sebuah dunia kemudahan berpusat di sekitar akaun kredit maya untuk membolehkan pengguna untuk membuat pembayaran melalui sistem e-wallet yang enabels carian yang luas untuk produk atau perkhidmatan melalui matketplace.

GT Dollar membolehkan PKS untuk berfungsi hampir. Ia menghubungkan mereka dengan pengguna baru dan sedia ada, dan mengekalkan program kesetiaan melalui pengagihan kredit maya (GTD). Komunikasi antara peniaga dan pengguna dipermudahkan melalui lancar GPS-lokasi dan platform tempahan mesra pengguna. Aplikasi ini berfungsi sebagai komposit gaya hidup seharian seseorang dan panduan bandar untuk melengkapkan dan memudahkan gaya hidup yang semakin sibuk dengan menyediakan pengguna dengan akses pernah berlaku sebelum ke pangkalan data yang besar lebih 80,000 peniaga di seluruh dunia sehingga kini tidak di internet atau mudah alih, tetapi yang menawarkan yang besar pelbagai produk. Peniaga dan pengguna boleh menikmati perkhidmatan yang lain dari membeli-belah dalam talian seperti, pemindahan dana, pembayaran bil utiliti, prabayar masa udara up, socia Network Chat (untuk sehingga 20 orang dalam setiap kumpulan), dan lain-lain


Seperti statistik, terdapat lebih daripada 18 juta pengguna aktif digital di Malaysia dan sehingga 2015, sebanyak 77.3% daripada isi rumah Malaysia havr akses kepada perkhidmatan jalur lebar.
Permohonan adalah aktif sepanjang hari, yang membolehkan pengguna untuk membeli-belah di convivence mereka sendiri di kemudahan telefon pintar mereka. "Kami melihat peluang untuk takr kesempatan daripada buku digital dan membangunkan penyelesaian inovatif yang memberi manfaat kepada kedua-dua perniagaan dan pengguna." Kata Encik Patrick Chew, Negara CEO Dolar GT Malaysia. 

YB Datuk Seri Panglima Madius Tangau, Menteri MOSTI disebutkan, pada 2015 terdapat 3.4 bilion pengguna Internet di seluruh dunia dengan jangkaan bahawa ia akan meningkat kepada 9 bilion dalam tempoh 10 tahun akan datang. Malah, kerajaan mengiktiraf kepentingan teknologi digital dalam memacu pertumbuhan ekonomi. Kami gembira untuk melihat sebuah syarikat tempatan memulakan usaha inovatif yang adalah sejajar dengan aspirasi thr kerajaan untuk melonjak dalam pembangunan thechnology. Kami memuji GT Dollar kerana pengecas permainan dalam e-dagang sector.And i yakin bahawa pengguna akan mendapat manfaat bebas daripada menggunakan platform dan ciri-ciri. " GT Dollar bertujuan untuk membentuk masa depan perjalanan dan pelancongan pemacu pertumbuhan mudah alih dengan kerjasama yang berpotensi dengan Persatuan Pelancongan untuk meningkatkan landskap pelancongan di Malaysia.


Dr. Paul Zhang Sebagai Pengerusi China Tian Ma Travel Group, penyedia ketiga perkhidmatan pelancongan terbesar dan rekreasi di China berharap dapat menarik pelancong China ke Malaysia dengan GT Dollar, yang berfungsi sebagai panduan bandar eseential untuk pelancong. GT Robot merancang untuk memulakan sebuah kilang pembuatan dan pemasangannya di Malaysia yang terletak di sempadan Melaka -Negeri Sembilan yang bernilai anggaran RM300 juta dalam pelaburan. Tumbuhan ini dianggarkan menjana pendapatan untuk syarikat sebanyak lebih kurang USD20 Bilion (yang sama dengan 10 Juta pcs Robot Mobile) dan mewujudkan lebih 10,000 peluang kerja di kalangan orang tempatan dalam masa 5 tahun akan datang. GT kilang Robot akan menjadi yang pertama di Asia dengan pembuatan yang mesra alam dengan peralatan teknologi tinggi selepas China.

GT Dollar Malaysia berharap untuk mengembangkan perniagaan e-dagang di dunia dan menjadi pintu masuk bagi Asia. Pada majlis ini, GT Robot, sayap tinggi-teknologi inovatif GT Kumpulan yang pakar kemajuan dalam solitions robot humanoid akan melancarkan dua robot yang dikenali sebagai GT Wonder Boy, bot sosial sahabat SMART dan GT Robot, perkhidmatan bot pelbagai fungsi yang disasarkan untuk meningkatkan kualiti hidup keseluruhan rakyat, merentasi ke era baru kecerdasan.

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib