Travel the world

Eating Time

Post Page Advertisement [Top]

google.com, pub-5387323439719362, DIRECT, f08c47fec0942fa0
EventPakej PerkawinanThe Kenduri

THE KENDURI EXCLUSIVE TAPI MENGIKUT BUDGET ANDA

THE KENDURI EXCLUSIVE TAPI MENGIKUT BUDGET ANDA  - Seremban, 7 Januari 2017 - Setiap kali perkawinan pasti setiap pasangan pengantin inginkan majlis yang exclusive dan selalu di hantui dengan kos yang terpaksa di tanggung oleh pasangan pegantin. Dengan The Kenduri pasti apa yang dihajati pasti menjadi kenyataan.


Baru-baru ni YI bersama rakan blogger yang lain sempat menerjah Majlis Kahwin "Client" The Kenduri di Galeri Diraja Tuanku Jaafar, Seremban untuk merasa sendiri servis yang disediakan oleh The Kenduri. 


The Kenduri di asaskan oleh dua orang anak muda iaitu Arham & Zaim yang berusia 24 tahun, lulusan dari UITM kini telah mengusahakan The Kenduri lebih kurang 5 bulan. Kini menjadi Ikon UITM dalam perniagaan, kejayaan mereka sangat membangankan.


Budget bermula RM 5000 The Kenduri mampu menjadikan majlis korang tampak Exclusive. Dengan dihiasi meja beralaskan kain baldu, kerusi chiavari dan lengkap dengan hiasan makan beradap pasti tidak menghampakan setiap client The KenduriThe Kenduri bukan sahaja memfokuskan dengan majlis perkahwinan sahaja, The Kenduri juga menerima tempat untuk apa sahaja majlis. Dari kursus khawin, majlis hari jadi, house warming dan lain. Dengan The Kenduri korang tak payah risau sebab korang cakap la nak ape insyaAllah diorang akan buat dari A - Z korang just tunggu hasil yer.So korang yang nak kawin tu ape tunggu lagi buat tempahan sekarang. Kalau korang ada sebarang pertayaan mengenai The Kenduri boleh ke: 

Facebook page The Kenduri : www.facebook.com/thekenduri/
Blog The Kenduri : thekenduri.blogspot.my/
No tel : 0194650774 (Zaim)

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib