Full width home advertisement

Travel the world

Eating Time

Post Page Advertisement [Top]

EventTravel

TOURISTGUIDE.COM.MY, MEWAH, MURAH, MUNGKIN PERCUMA

TOURISTGUIDE.COM.MY, MEWAH, MURAH, MUNGKIN PERCUMA | KUALA LUMPUR, 24 November 2016 - Baru-bari ini bertempat di The Westin Hotel Kuala Lumpur, TouristGuide.com.my sebuah portal 'networking' yang memberi tawaran hotel dan penerbangan murah kepada para pelancong telah dilancarkan.


'Building The World's Largest Travel Network' merupakan misi TouristGuide.com.my. Dengan adanya TouristGuide.com.my ini pastinya menjadi kewajipan setiap kali korang ingin menempah hotel, tiket penerbangan ataupun package percutian yang paling penting pendaftaran keahlian TouristGuide.com.my ialah PERCUMA.


Setiap kali penempahan di TouristGuide.com.my korang akan mendapat point. Kumpul point sebanyak mungkin dan jangan lupa untuk menubus percutian korang secara PERCUMA. Yang best yer tentang TouristGuide.com.my korang boleh menempah bagi pihak orang lain dan juga mengumpul point tampa had.


Bagi korang yang telah mendaftar di TouristGuide.com.my  jangan lupa ajak kawan-kawan korang untuk daftar sekali. Manala tau kan nanti korang boleh bercuti bersama secara PERCUMA. Dengan TouristGuide.com.my bukan sahaja membuat tempahan lebih murah malah korang juga boleh membuat tempahan mengikut dengan bajet korang sendiri.


Setiap penempahan di TouristGuide.com.my tiada sebarang cas menempahan yang dikenakan so pasti harga lebih murah. TouristGuide.com.my juga mempunyai khidmat pelanggan yang beroperasi 24 jam dan korang boleh berhubung dengan TouristGuide.com.my sekiranya terdapat sebarang masalah semasa korang bercuti.


Pasti korang tak percayakan, bukan itu sahaja setiap pendaftaran korang boleh mendapat potongan sehingga 75% secara terus. Bagi korang yang ingin bercuti TouristGuide.com.my sekarang menpunyai promosi sehingga 30 November 2016. Cepat jangan lepaskan peluang yang masih ade.

Apa tunggu lagi daftar sekarang dan bercuti bersama TouristGuide.com.my, mewah, murah, mungkin PERCUMA. Untuk maklumat lanjut korang boleh menghubungi TouristGuide.com.my di:

NFINITY VACATION SDN BHD (1141826-T)
Suite A25-3A, Sentral Business Park,
Jalan TKS 1, Taman Kajang Sentral,
43000 Kajang,
Selangor Darul Ehsan

Talian Bebas Tol: 1800 38 3338
Waktu Pejabat: 9 pagi – 6 petang (Isnin – Jumaat)


1 comment:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib