Full width home advertisement

Travel the world

Eating Time

Post Page Advertisement [Top]

PENCARIAN WAJAH JAMEELA SACC MALL SHAH ALAM | SHAH ALAM, 04 JUN 2016 - Berlangsungnya "Pencarian Wajah Jameela" saringan pertama bersempena pembukaan Jameela Street Vendor di SACC Mall Shah Alam. Hadiah utama yang bakal dibawa pulang oleh pemenang "Pencarian Wajah Jameela" ini dikatakan bernilai RM10,000 dan pemenang juga akan memenangi pakej percutian ke Krabi, Thailand.
Seramai 29 orang peserta yang telah menyertai "Pencarian Wajah Jameela" dan 12 orang dari mereka telah terpilih untuk ke peringkat akhir.Taniah kepada 12 peserta "Pencarian Wajah Jameela" yang telah melepasi saringan pertama.

Jom kita tonton video yang telah disediakan oleh pihak penganjur ketika berlangsungnya saringan pertama "Pencarian Wajah Jameela".Jameela Street ini merupakan vendor-vendor exclusive yang telah diwujudkan untuk memberi peluang kepada 26 peniaga melayu yang mempunyai perniagaan baju khususnya untuk berniaga di bawah satu bumbung. Jameela Street bertempat di tingkat 2 dan 3 SACC Mall Shah Alam. Pelbagai jenis barangan yang anda boleh dapati di Jameela Street termasuk la baju, tudung, jubah, barang-barang kecantikan untuk lelaki dan wanita dan bakal menyusul vendor khas untuk komestik. 


Untuk perkembangan PENCARIAN WAJAH JAMEELA SACC MALL SHAH ALAM ikuti  Jameela Street di :


Facebook:
Jameela Street 
Instagram:
@jameelastreet

Kredit Foto:

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib