Travel the world

Eating Time

Post Page Advertisement [Top]

google.com, pub-5387323439719362, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Buffet RamadhanFoodFood ReviewLe Medirian

BUFFET RAMADHAN LE MERIDIEN HOTEL KUALA LUMPUR SENTRAL

BUFFET RAMADHAN LE MERIDIEN HOTEL KUALA LUMPUR SENTRAL | KUALA LUMPUR, 11 MAY 2016 - Latest Recipe Restaurant merupakan lokasi YI kali ni untuk preview BUFFET RAMADHAN LE MERIDIEN HOTEL KUALA LUMPUR SENTRAL


Le Meridien Kuala Lumpur Sentral, strategik di tengah-tengah Kuala Lumpur Sentral, hotel ini mudah diakses melalui rangkaian sambungan kereta api bersepadu. Perjalanan ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dan KLIA 2, hanya 28 dan 33-minit perjalanan masing-masing, melalui KLIA Express.


Berhampiran dengan jalan yang sibuk di Little India di Brickfields dan Taman Botani Perdana, mengalu-alukan untuk melawat. Berjalan-jalan 5 minit ke Nu Sentral Mall untuk saat-saat terakhir. Rasailah keselesaan di Bilik Le Méridien Club yang baru sahaja diubahsuai, dan menikmati banyak manfaat Club Room di Le Méridien Club Lounge terletak di Aras 33. Le Méridien Kuala Lumpur menjemput anda untuk menikmati sendiri yang ditawarkan oleh mereka.

BUFFET RAMADHAN LE MERIDIEN HOTEL KUALA LUMPUR SENTRAL menyajikan pelbagai juadah berbuka puasa yang datang dari serata Malaysia sepanjang bulan Ramadhan di Latest Recipe Restaurant.

Kerabu

Jeera Pilau

Braised Chicken in Mushroom Blackpepper Broth

Briyani Puyuh

Lamb Bahmia with Borlotti Beans

Tandoori

Mee Lala Kuah Lemak Putih dengan Sambal Kari Kering

Salmon Sashimi

Spinach Ball stuffed with mozarella cheese and mushroom

Istemewa di BUFFET RAMADHAN LE MERIDIEN HOTEL KUALA LUMPUR SENTRAL ini tentunya kaunter aiskrim Turki. Ada 3 flavour pilihan iaitu strawberry, vanila dan chocolate. Yang pastinya kuih tradisonal melayu seperti Apam Balil, Putu Mayam, Kuih Lompak Warna Warni, Kuih Seri Muka, yang paling special untuk kali ni ialah Pengat Durian dengan Kuih Jala.

Pengat Durian

Pavlova

Caramel Banana Panacota

Morello Cherry Cheese CakeBUFFET RAMADHAN LE MERIDIEN HOTEL KUALA LUMPUR SENTRAL bermula pada 6 Jun hingga 5 Julai 2016 dengan harga RM 175 untuk dewasa, dan RM87.50 untuk kanak kanak. Tempah awal sebelum 29 may 2016 dengan harga early bird iaitu RM120 (dewasa) dan RM60 (kanak-kanak).

Untuk tempahan boleh terus hubungi talian 03-22637434 atau email dining.lmkl@lemeridien.com.


No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib