ULANG TAHUN KE 20 TAHUN AUNTIE ANNE'S MEBERIKAN PRETZEL SECARA PENCUMA

ULANG TAHUN KE 20 TAHUN AUNTIE ANNE'S MEBERIKAN PRETZEL SECARA PENCUMA | Kuala Lumpur, 29 April 2016 - YI dan berberapa orang rakan blogger yang lain berkesempatan untuk memeriahkan Free Pretzel Day 2016 yang bertenpat di Auntie Anne's, Berjaya Time Square. Yang bermula dari 11 pagi hingga 3 petang. Free Pretzel Day ini untuk meraikan ulang tahun ke-20 Auntie Anne's di Malaysia.



Di Auntie Anne's, korang akan menikmati hand make pretzel yang lazat dan fresh dari dapur. Tidak perlu sangsi akan kebersihannya kerana pretzel mereka dibuat di dapur terbuka yang boleh dilihat oleh anda sendiri.


Untuk Free Prezel day juga disedia fresh dari dapur untuk semua para pelangan yang datang untuk memeriah lagi Free Pretzel Day 2016. 



Yang best yer Free Preztel Day 2016 ni free flow preztel so korang boleh la beratar sebanyak mana korang nak untuk mendapat petzel sebanyak mana korang nak. YI ape lagi sangup beratur berkali-kali untuk mendapatkan pretzel secara percuma. Ni la hasil yer.




Tapi kan YI nak bagi tahu ni. YI rasa sedih sebab Free Pretzel Day 2016 yang bertempat di Berjaya Times Square merupakan destinasi yang terakhir untuk tahun ni. Apa-apa pun terima kasih to Auntie Anne's sebab sudi jemput kitorang kali ni.




Website:

Facebook:

Instagram:

Kredit foto : 

Share this:

PESANAN PEMILIK

Yazid Izzat

Hai, Terima Kasih sudi singgah dan membaca article kali ni. Kalau tidak keberatan jangan lupa untuk komen, share dan follow. Jangan lupa untuk ke Instagram YI disana banyak gambar-gambar yang menarik. www.instagram.com/yazidizzat

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. hahahahaha memang syok giler dpt makan pretzel

    ReplyDelete