Full width home advertisement

Travel the world

Eating Time

Post Page Advertisement [Top]

Aloft KL SentralBuffet RamadhanFoodFood ReviewRestorant NOOK

BUFFET RAMADHAN ALOFT HOTEL KUALA LUMPUR SENTRAL

BUFFET RAMADHAN ALOFT HOTEL KUALA LUMPUR SENTRAL | KUALA LUMPUR, 27 April 2016 - Restoran Nook merupakan lokasi YI kali ni untuk preview BUFFET RAMADHAN ALOFT HOTEL KUALA LUMPUR SENTRAL. Sebuah restoran yang menjanjikan keselesaan kepada setiap pengunjung yang datang untuk menikmati makanan yang terdapat di sini.ALOFT HOTEL KUALA LUMPUR SENTRAL adalah rumah kepada 482 bilik & suite , bilik-bilik mesyuarat, dewan, restoran, bar dan hanya beberapa langkah dari stesen KL Sentral, hab pengangkutan terbesar di Asia Tenggara. ALOFT HOTEL KUALA LUMPUR SENTRAL merupakan hotel yang berkonsepkan moden, hanya beberapa meter jauhnya dari pusat membeli belah NU Sentral dan hanya 28 minit perjalanan dengan menaiki ERL dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur.
BUFFET RAMADHAN ALOFT HOTEL KUALA LUMPUR SENTRAL
 , setiap kali ramadhan antara menu yang menjadi pilihan utama bagi pelanggan Restoran Nook untuk buka puasa adalah Kambing.


Setiap pengunjung Restoran Nook boleh menikmati sendiri keenakan makanan buffet melayu seperti Kambing Sumbat, Kari Ketam, Rendang Daging, Udang Masak Lemak, Laksa Sarawak, bubur lambuk istimewa dan pelbagai jenis menu istimewa lain.Di Restoran Nook bukan sahaja terhad pada menu makanan Melayu, BUFFET RAMADHAN ALOFT HOTEL KUALA LUMPUR SENTRAL malah menghidangankan menu makanan Cina yang Halal. Antaranya sambal hitam ikan bilis, poached lamb shank, ikan stim, ikan saba panggang dan banyak lagi.


Para pengunjung Restoran NOOK di Aloft KL Sentral boleh menikmati pelbagai jenis kuih muih Tidak hanya kuih muih tradisi Malaysia, kuih muih dan pencuci mulut seperti kek dan pelbagai citarasa antarabangsa juga ada disediakan. Antaranya, chocolate marshmallow tartlets,coconut panna cotta, dan hot almond cream.

Hidangan ini disedikan di NOOK Aloft KL Sentral bermula dari 8 Jun hingga 6 Julai 2016. Bayaran adalah hanya RM123 untuk seorang. Bagi ahli SBG, dapatkan diskaun 30% dari 8 Jun-12 Jun. Istimewa untuk yang menempah awal adalah RM95 untuk tempahan bawah 35 pax dan RM85 untuk tempahan 36 pax ke atas.

Ruang makan sekitar Restoran NOOK Aloft KL Sentral ini dikatakan mampu untuk memuatkan sehingga 200 hingga 220 pax dalam satu masa. Jadi buatlah tempahan awal.


Untuk maklumat lanjut dan tempahan:

Aloft Kuala Lumpur Sentral

5 Jalan Stesen Sentral,
Kuala Lumpur Sentral,
50470 Kuala Lumpur Malaysia


Telefon +60327231188
Fax +0327231158
Website: www.aloftkualalumpursentral.com


Kredit Gambar :

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib