MURAH DAN BERBALOI DENGAN TOURIST GUIDE

MURAH DAN BERBALOI DENGAN TOURIST GUIDE | KAJANG, 22 April 2016 - Travel sudah sebati dengan YI seperti yang korang tau YI memang suka travel. Setiap kali travel pasti semua orang fikirkan pasal bajet takut mahal lagi-lagi pakage mesti mahal kan tu la pasal YI suka buat semuanya sendiri dari tiket kapal terbang, hotel dan jadual perjalalan sepanjang percutian. 


Baru-baru ni YI dan rakan blogger yang lain dijemput ke sesi perkenalan satu travel agesi iaitu Tourist Guide. Dimana Tourist Guide menawarkan pakage-pakage percutian yang sangat murah. 


Tourist Guide menyediakan tawaran di sebahagian kecil daripada kos asal. Bagaimana kita berbeza daripada orang lain adalah Tourist Guide pakar dalam satu industri, iaitu Pelancongan. Tourist Guide kerjasama dengan agensi yang bereputasi baik di dalam dan di seluruh rantau ini telah membuat peluang ini boleh diakses kepada korang semua.


Tourist Guide mempunyai misi untuk membina Travel Network Terbesar di dunia. Ya di dunia! Tu satu matlamat yang besar. Tourist Guide juga menawarkan harga pakej-pakej sangat berpatutan, lebih murah, dan ada juga Percuma tau! Sape tak suka percuma? Kan. Tourist Guide telah pun berkejasama dengan travel agensi yang bereputasi baik.

Tourist Guide ni mempunyai  rangkaian sendiri nak berjimat. Tourist Guide alukan-alukan korang daftar menjadi member. RM150 sahaja. Dengan menjadi member Tourist Guide, macam-macam benefit yang korang bakal dapat. Setiap pembelian pakage percutian di Tourist Guide boleh korang boleh point, bukan itu sahaja setiap ahli boleh mendapat pakage travel percuma dan macam-macam lagi. Boleh baca dan tengok video tu kat sini Benefits & Rewards :)

Diantara pakej-pakej percutian yang terdapat di Tourist Guide ialah:-



Lebih dari hotel yang 72000 yang berada dalam network Tourist Guide dari hotel yang murah sehingga hotel yang mewah tetapi masih dalam harga murah. Korang boleh la book dengan senang hati, terbaik la Tourist Guide.

Ape lagi jom daftar sekarang sebagai ahli Tourst Guide. Dengan hanya RM 150 korang boleh mendapat benifit sepanjang hayat. Mendapat potongan harga sehingga 90% atau percuma ke destinasi yang ditawarkan. 

INFINITY VACATION SDN BHD (1141826-T)
Suite A25-3A, Sentral Business Park,
Jalan TKS 1, Taman Kajang Sentral,
43000 Kajang, Selangor,
Malaysia.

Tel: 603-8734 2802 
 Fax: 603-8740 2953
Toll Free: 1800 38 3338
Office Hours:  9 a.m. - 6 p.m. (Mon - Fri)

Share this:

PESANAN PEMILIK

Yazid Izzat

Hai, Terima Kasih sudi singgah dan membaca article kali ni. Kalau tidak keberatan jangan lupa untuk komen, share dan follow. Jangan lupa untuk ke Instagram YI disana banyak gambar-gambar yang menarik. www.instagram.com/yazidizzat

0 comments:

Post a Comment