Travel the world

Eating Time

Post Page Advertisement [Top]

google.com, pub-5387323439719362, DIRECT, f08c47fec0942fa0
EventPullman Putrajaya LakesideShimmer

MENJADI YANG PERTAMA TERJUN DI KOLAM INFINITI PULLMAN PUTRAJAYA LAKESIDE

MENJADI YANG PERTAMA TERJUN DI KOLAM INFINITI PULLMAN PUTRAJAYA LAKESIDE - Putrajaya, 20 December 2016 - Baru-baru ni Pullman Putrajaya Lakeside melancarkan Shimmer Infinity Pool, Shimmer Wading Pool dan Shimmer Bar & Café. YI dan juga rakan media yang lain tidak melepaskan peluang untuk meraikan.


Majils Shimmer-shimmer dimeriahkan oleh 5 piece band, DJ, persembahan bunga api, fire dance, ahli silap mata dan juga persembahan khas oleh Datuk Aznil Nawawi. Bukan itu sahaja kami juga dapat merasa sendiri seleksi canapés yang di inovatif oleh pilah hotel sendiri. Bagi yang bukan bukan muslim hidangan koktail merupakan hidangan kemuncak. Malah tarian Flass mob dari 120 staff Pullman Putrajaya Lakeside menjadi tarikan. Bukan itu juga YI merupakan orang pertama yang terjun ke Shimmer Infinity Pool yang di cabar oleh Datuk Aznil Nawawi semasa majlis berlansung.


Majlis perasmian Shimmer Infinity Pool, Shimmer Wading Pool dan Shimmer Bar & Café telah disempurnakan oleh Encik Roberts Ejubs, GM, Pullman Putrajaya. "Ia merupakan satu kegembiraan dapat menawarkan semua tetamu semasa dan juga yang akan datang, dengan adanya tambahan 3 tempat yang menakjubkan untuk kesenangan temamu." 


The Shimmer Infinity Pool ialah kolam infiniti yang pertama di Putrajaya dan ia datang dengan saiz 24.7m x 5.7M x 1.2m dengan penggunaan air sebanyak 170 meter padu @ 44.909 gelen @169.980 liter dan Wading Pool Shimmer dengan saiz 10.6m x 5.3M x 450mm, yang penggunaan air adalah kira-kira 20 meter padu @ 5293 gelen @ 19.996 liter.


The Shimmer Pools menawarkan pemandangan yang menakjubkan dari Putrajaya Lake (Tasik Putrajaya) hektar 650 tasik buatan manusia yang direka untuk bertindak sebagai sistem penyejukan semula jadi untuk bandar dan juga untuk rekreasi, memancing, sukan air dan tasik pengangkutan air. Kolam renang baru dan juga Bar & Café dilengkapi dengan perabot moden dan kontemporari menampung sehingga 180 tetamu. 


Shimmer Infinity Pool, Shimmer Wading Pool dan Shimmer Bar & Café dibuka dari 0830 sehungga 2200, tujuh hari seminggu dan dilengkapi dengan hiburan live setiap hujung minggu, cuti umum dan cuti persekolahan. Akses Shimmer adalah percuma untuk semua tetamu Pullman Putrajaya Lakeside.

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib