Travel the world

Eating Time

Post Page Advertisement [Top]

google.com, pub-5387323439719362, DIRECT, f08c47fec0942fa0
EventLifestyle

ECOLITE LANCAR MINUMAN KOLAGEN DARI SARANG BURUNG

ECOLITE LANCAR MINUMAN KOLAGEN DARI SARANG BURUNG | KUALA LUMPUR, 20 Oktober 2016 - Penggunaan sarang burung boleh dimakan telah terbukti secara saintifik mempunyai beberapa manfaat kesihatan seperti merangsang pertumbuhan semula sel-sel, menguatkan sistem imun dan pernafasan kita, dan juga meningkatkan prestasi organ-organ dalaman kita. Salah satu yang paling dicari-faedah kecantikan adalah keupayaan untuk meremajakan sel-sel, menggalakkan kulit licin, berseri dan muda dalam jangka masa panjang.


Memperkenalkan cara baru untuk menikmati faedah kesihatan sarang burung. Hari ni,  Ecolite Biotech Manudacturing Sdn Bhd. (Ecolite) melancarkan  jenama baru minuman kolagen sarang burang iaitu 'The Joy of Life'.Minuman kolagen baru disahkan Halal dengan menggabungkan manfaat kesihatan yang baik sarang burung dengan manfaat kecantikan, terbukti kolagen ikan laut yang merangsang pengeluaran kolagen dalam badan kita dan memerangi tanda-tanda penuaan, perintis kategori minuman baru yang memenuhi kesihatan dan kecantikan pengguna Malaysia


"Untuk dekad yang lalu, kita telah memberi tumpuan untuk melakukan apa yang terbaik -. Kualiti produk penjagaan kesihatan semula jadi untuk meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan pelanggan-pelanggan kami. Kekuatan kami terletak pada kepakaran profesional dan ilmu tentang penjagaan kesihatan semula jadi dan tradisional cina dan juga penyelidikan intensif untuk membangunkan penyelesaian penjagaan kesihatan afektif untuk memenuhi keperluan untuk anda penikmat hari ini, "jelas Encik Steve Lim, Pengarah Jualan dan Pemasaran Ecolite.


'The Joy of Life' mengandungi kandungan makanan semula jadi, termasuk sarang burung, kolagen ikan laut, gula batu dan air, bukan sahaja berkhasiat tetapi selamat untuk dimakan.


"Kami telah sedaya upaya untuk memastikan bahawa produk kami adalah bebas daripada bahan pengawet, perasa dan pewarna tiruan, serta pemanis tiruan. Produk kami mengandungi bahan-bahan semula jadi yang hanya menambah rasa dan personaliti. Inilah sebabnya mengapa produk kami lebih baik untuk badan anda daripada produk-produk lain di luar sana di pasaran hari ini, yang mendakwa mempunyai kebaikan yang sama, "tambah Encik Lim.


Menampilkan lima perisa yang berbeza, termasuk Aloe Vera, Lychee, Longan, Kurma Merah dengan Goji dan rasa asli, 'The Joy of Life' diramalkan untuk memenuhi citarasa Malaysia. Setiap botol mengandungi 2500mg kolagen dan datang dalam pembungkusan yang bergaya dan telus dengan butang keselamatan vakum, menjadikannya sesuai untuk pengguna 'Grab-and-Go' dan menikmati minuman yang menyegarkan sepanjang hari.


'The Joy of Life' kini boleh didapati di semua kedai serbaneka 7-11 dan tidak lama lagi akan dijual di farmasi utama dan pasar raya besar di negara ini.


Untuk maklumat lanjut megenai 'The Joy of Life' sila layari www.thejoyoflife.com

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib