KOREA FAIR 2016 DI HARTAMAS SHOPPING CENTER

KOREA FAIR 2016 DI HARTAMAS SHOPPING CENTER | KUALA LUMPUR, 27 September 2016, Hai korang hari nie YI nak kongsi kat korang semua bemula 27 September sehingga 1 October berlangsung yer Korea Fair di Hartamas Shopping Center. Tujuan Korea Fair diadakan untuk mempromosikan Korea dari segi budaya, fesyen, makanan, gaya hidup dan macam-macam lagi.


Yang paling menaraik sepanjang Korean Fair ni ialah Pertandingan makan Samyang pada hari terakhir karnival ini. Pertandingan Makan Samyang ini bakal berlangsung pada 1 Oktober 2016 bermula 12.30 tengah hari. Apa lagi koranng tunggu daftar la sekarang sebab terhad untuk 50 orang terawal sahaja, apa lagi jom cepat-cepat pergi  ke  Korea Fair di Hartamas Shopping Center sekarang.


Selain dari Makan Samyang, pelbagai aktiviti lain yang dijalankan seperti Photo booth untuk bergambar style K-pop, demonstrasi membuat Kimchi, bermain permainan tradisional Korea,  dan banyak lagi. yang paling best kat Korean Fair ini, ada menjual pelbagai makanan dari Korea. So kepada korang jangan lepaskan peluang untuk datang Korea Fair di Hartamas Shopiing Center.

Untuk maklumat lanjut sila layari Facebook rasmi Hartamas Shopping Centre di www.facebook.com/hartamas.sc

Hartamas Shopping Centre @ Plaza Damas,
No. 60 Jalan Sri Hartamas 1, Sri Hartamas,
50480 Kuala Lumpur, Malaysia

Share this:

PESANAN PEMILIK

Yazid Izzat

Hai, Terima Kasih sudi singgah dan membaca article kali ni. Kalau tidak keberatan jangan lupa untuk komen, share dan follow. Jangan lupa untuk ke Instagram YI disana banyak gambar-gambar yang menarik. www.instagram.com/yazidizzat

0 comments:

Post a Comment