Travel the world

Eating Time

Post Page Advertisement [Top]

google.com, pub-5387323439719362, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Dewan D'MahligaiEventFelda D'SajiLifestylePakej Perkawinan

DEWAN D'MAHLIGAI KOMPLEKS YJN MERUPAKAN VANUE PERKAHWINAN KE 12 FELDA D'SAJI

DEWAN D'MAHLIGAI KOMPLEKS YJN MERUPAKAN VANUE PERKAHWINAN KE 12 FELDA D'SAJI | PUNCAK JALIL, 31 Mar 2016 - Assalamualaikum korang YI berkesempatan menghadiri sidang media dan  menyaksikan Perjanjian Kolaborasi di antara Felda D'Saji Sdn Bhd dan Yayasan Jabal Nur untuk membangunkan Dewan D'Mahligai Kompleks YJN untuk menjadi antara venue pilihan perkahwinan di kawansan sekitaranya.


Felda D'Saji Sdn Bhd merupakn syarikat Koperasi Permodalan FELDA dan Felda D'Saji merupakan syarikat perniagaan berteraskan katering, restoren dan hospitaliti.

Kalau korang nak tahu Dewan D'Mahligai Kompleks YJN memuatkan 400 orang pasa satu masa dan 800 orang secara "come and go". Dewan D'Mahligai Kompleks YJN juga di lengkapi dengan dewan yang berhawa dingin, tempat letak kereta percuma dengan pegawasan pegawai keselamatan, 2 lif serta akses tanga hadapan yang berbumbung untuk menurunkan dan mengambil penumpang. Bilik persalinan, bilik VIP dan bilik solat juga di sediakan di sini. Selain itu, di Kompleks YJN juga menpunyai 80 buah bilik untul disewa untuk para tetamu.Dewan D'Mahligai Kompleks YJN merupakan venue yang ke 12 yang diuruskan secara eksklusif oleh Felda D'Saji. Menjadikan Felda D'Saji katerer yang mempunyai vanue perkahwinan sendiri terbanyak di Lembah Kelang. Dengan harga serendah RM 25.00 seorang Felda D'Saji telah menerima tempah sembayak 22 tempanan sebelum pelancaran ini berlansung. Dewan D'Mahligai Kompleks YJN bukan sahaja menjadi venue perkawinan malah oleh dimanfaatkan untuk seminar, mesyuarat dan lain-lain.

Antara lokasi Felda D'Saji adalah seperti berikut:
 1. Dewan Perdana Felda di Jalan Semarak, Kuala Lumpur.
 2. Dewan Merak Kayangan di Jalan Perumahan Gurney, Kuala Lumpur.
 3. Felda Villa di Jalan Maktab.
 4. Casa Heliconia di Jalan Maktab.
 5. Dewan Gemilang Yayasan Felda di Kelana Jaya.
 6. Dewan Bankuet Menara Felda di Persiaran KLCC.
 7. Dewan Besar Tun Rahah Fi Jalan Bukit Bintang.
 8. Orchard Villa di Desa Makmur Gombak.
 9. D'Saji Kuala Lumpur Titiwangsa di Titiwangsa.
 10. Asmara Penchala di Kampung Sg Penchala.
 11. Kajang Perdana Avenue, Kajang.

Felda D'Saji bukan sahaja terhad untuk vanue yang tetapkan malah pekej katering dan perkahwinan yang ingin di buat dirumah atau dewan berhampiran dengan kawasan rumah korang juga boleh membuat tempahan dengan Felda D'Saji. So lepas ni tak perlu la nak fikir peningkan kepala untuk kenduri korang.


Kepada penduduk di sekitar Bukit Jalil, Sri Petaling serta Bandar Kinrara diharap dapat memanfaatkan kewujudan Dewan Mahligai Kompleks YJN untuk melaksana majlis perkahwinan korang.Untuk Tempahan:

Talian : 03-26988302 (Pejabat)
017-4199948 (Emilia)
013-9998046 (Sa'arizal)

Alamat :
Dewan D’Mahligai, Kompleks YJN,
No. 1 Jalan Jalil Perwira 2,
off Jalan 3/155, Bukit Jalil
58200, kuala Lumpur.

1 comment:

 1. Pakej ini akak selalu dengar.,terima kasih atas perkongsian.

  ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib