GLOWTOX NUTRITIOUS SUPPLEMENT MIXBERRY YOGURT DRINK

GLOWTOX NUTRITIOUS SUPPLEMENT MIXBERRY YOGURT DRINK | KUALA LUMPUR, 12 FEBUARI 2016 - Hari ni YI akan kongsi satu produk dari Tiara Wellness iaitu GLOWTOX Yogurt Drink yang diformulasi lengkap dengan gabungan bahan semulajadi. GLOWTOX Yogurt Drink membekalkan bahan antioksida serta mutrient berkhasiat untuk merangsang kesihatan menyeluh.




GLOWTOX Yogurt Drink mempunyai gabungan bahan semulajadi berasaskan:

Ekstrak Biji Anggur
Acai Berry
Ekstrak Zaitun
Habbatussauda
Fructooligosaccharida
Multivitamin

Bukan itu saja, ia juga digabungkan dengan formula :

Pre-biotic untuk penjagaan usus
Anti-oksida untuk anti penuaan, awet muda & mengekalkan kulit yang cantik
Anti-kanser untuk mencegah daripada penyakit kritikal


Untuk korang yang mempunyai masalah seperti dibawah ni, Boleh lah mencuba GLOWTOX Yogurt Drink ni

Sembelit
Gastrik dan ulcer perut
Cirit-birit
Ketidakhadaman (angin, ketidakselesaan perut) sebu, BUNCIT
Allergik
Jangkitan bakteria
Selsema
Kolestrol
Sistem imunisasi rendah
Buasir
Kulit kusam
Kulit berjerawat
Susah turun berat badan
Badan tidak bertenaga & cepat letih (banyak toksin dalam badan)

Banyak juga kelebihan yang kita dapat bila minum Glowtox Yogurt Drink, tak rugi mencuba. Kanak-kanak, ibu menyusu, wanita mengandung (4 bulan dan ke atas) pun boleh ambil Glowtox Yogurt Drink ni sebagai supplement. 


Kalau anda mempunyai masalah sembelit, lepas ni senang dah nak membuang sebab Glowtox Yogurt Drink juga berfungi sebagai pencuci usus kita. Lagipun Glowtox Yogurt Drink ni bukan kolagen, kalau anda ambil kolagen, anda kena minum banyak air, kalau tidak akan dehydrate. 





Cara pengambilan:
Satu sachet dibancuh dalam 100 ml air dan terus diminum (air suam atau air sejuk)

Arahan pemakanan:
1-2 sachet sehari. Sebaiknya diambil waktu pagi dan malam (dalam keadaan perut kosong).


Segala testimoni anda boleh lihat disini okey :

Harga Glowtox :
1box RM80 (15sachets x 20g)
Free postage Semenanjung
(Sabah Sarawak add RM10)

Harga Promosi :
2bxs RM150
Free shaker
Free postage Semenanjung
(Sabah Sarawak add RM10)

* Setiap pembelian dua kotak Glowtox, anda akan dapat FREE shaker.


Mana nak beli Glowtox ni? Contact no dibawah ni k.

Contact no :
013-294 1101
011-1194 1101

Untuk maklumat lanjut tentang Glowtox, boleh layari :
FB page : TIARA WELLNESS HQ
IG : tiarawellnesshq

Share this:

PESANAN PEMILIK

Yazid Izzat

Hai, Terima Kasih sudi singgah dan membaca article kali ni. Kalau tidak keberatan jangan lupa untuk komen, share dan follow. Jangan lupa untuk ke Instagram YI disana banyak gambar-gambar yang menarik. www.instagram.com/yazidizzat

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. wahhh.. boleh cubalah nanti. meati sedap rasanya..

    saya suka saya suka

    ReplyDelete
  2. Memang sedap pun rasa x puas minum satu peket... rasa nak tambah and tambah

    ReplyDelete
  3. Sedapkan. Pastu perut pun selesa je.

    ReplyDelete
  4. Nice review. Nampak sedap dan elok juga utk buang toksin-toksin dalam badan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap... bukan setakat sedap... banyak kebaikan mengambil glowtox nie...

      Delete
  5. Hoodia is one of the best home grown fat blazing supplement that is to a great degree well known for losing body weight. It is likewise utilized as a hunger suppressant. This supplement is additionally expels poisons from the body by shedding pounds. Pregnancy and Niacin

    ReplyDelete
  6. But the causes to make one and the points to note are the primary concern. One must not easily get scammed by any best online bodybuilding supplement store.
    dietpillssecret.com/

    ReplyDelete