Travel the world

Eating Time

Post Page Advertisement [Top]

google.com, pub-5387323439719362, DIRECT, f08c47fec0942fa0

SAMSUNG GALAXY NOTE5 KINI DI MALAYSIA | 3 September 2015 bertempat di Orange LG Concourse, Sunway Pyramid, Kuala Lumpur. Samsung Malaysia Electronics telah pun melancarkan Samsung Galaxy Note5 dengan rasminya. YI bersyukur dapat exclusive preview invitation untuk Samsung Galaxy Note5.Lee Sang Hoon, President Samsung Malaysia Electronics mengumumkan secara rasmi Samsung Galaxy Note5 and Galaxy S6 edge+ kini di tiba di pasaran Malaysia.


Samsung juga memberi tawaran terhat semperna ketibaan Samsung Galaxy Note5 dan Samsung Galaxy S6 edge+ di Malaysia kepada penguna setia. 100 pelangan yang terawal membeli Samsung Galaxy Note5 di "roadshow" Samsung Galaxy Note5 dan Samsung S6 edge+ akan menerima "Golden Ticket" yang memberi peluang kepada penguna untuk membeli unit yang ke dua dengan separuh harga.


Mesti korang nak tau kan harga Samsung Galaxy Note5 dan Samsung Galaxy S6 edge+. Untuk Samsung Galaxy Note5 RM 2 699 manakala Samsung S6 edge+ RM 3 099 dengan setiap pembelian anda kan menerima accessories yang bernilai sehingga RM 538 secara percuma tertakluk terma dan syarat.Anda penguna Samsung Galaxy Note? Nak trend-up sape kata tak boleh, Trade-up Samsung Galaxy Note korang untuk dapatkan rebat untuk pembelian Samsung Galaxy Note5.Kalau korang berniat nak trade-up Samsung Galaxy Note korang ni la rebat yang korang boleh dapat untuk membeli Samsung Galaxy Note5 yang baru:

Samsung Galaxy Note1 - RM 200*
Samsung Galaxy Note2 - RM 600* 
Samsung Galaxy Note3 - RM 800*
Samsung Galaxy Note4 - RM 1 150*


Korang tahu tak "Notevolution" dari Samsung Galaxy Note yang pertama sehingga Samsung Galaxy Note5. Bila dilancarkan dan siapa Ikon atau Duta Samsung Galaxy Note tu. YI akan imbas kembali ingatan korang yer.


Samsung Galaxy Note di lancarkan pada tahun 2011 Duta atau Ikon Samsung Galaxy Note ialah Yuna.


Samsung Galaxy Note2 di lancarkan pada tahun 2012 Duta atau Ikon Samsung Galaxy Note2 ialah Yuna.


Samsung Galaxy Note3 di lancarkan pada tahun 2013 Duta atau Ikon Samsung Galaxy Note3 ialah Aaron Aziz.

Samsung Galaxy Note4 di lancarkan pada tahun 2014 Duta atau Ikon Samsung Galaxy Note4 ialah Lynn Lim, Tiara Jazquelina, JinnyBoy dan Rueban.

Samsung Galaxy Note5 di lancarkan pada tahun 2015 Duta atau Ikon Samsung Galaxy Note5 JinnyBoy Dan Rueban.


Duta atau Ikon Samsung Galaxy Note Yuna, Aaron Aziz, Puan Sri Tiara Jacquelina, bersama Luke Au, Head of Product Marketing, Mobile, IT & Digital Imaging, Samsung Malaysia Electronics, Lee Jui Siang, Vice President, Mobile, IT & Digital Imaging, Samsung Malaysia Electronics, Dato’ Lee Chong Wei, Lee Sang Hoon, President, Samsung Malaysia Electronics, Justin Joo, Business Advisor, Mobile, IT & Digital Imaging, Samsung Malaysia Electronics, Jinny Boy and Reuben Kang, Lynn LimSamsung Galaxy Note5 telah dibentuk dan dipertingkatkan fungsinya dengan ciri-ciri berikut :

-Lebih nipis dan ringan
-Teknologi skrin terbaik bersaiz 5.7 inci
-Kualiti kamera yang lebih baik untuk menghasilkan gambar atau video yang berkualiti (13MP - back camera / 5 MP - front camera)
-Caj berwayar dan tanpa wayar yang lebih pantas
-Prosesor 4GB RAM yang sangat berkuasa
-S-Pen automatik yang dipertingkatkan dari keluaran yang lepas


Untuk maklumat lebih lanjut

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib