JOM BALIK KAMPUNG PERCUMA!!!

JOM! BALIK KAMPUNG DENGAN TROPICANA TWISTER !| Tropicana Twister menawarkan 400 perjalanan PERCUMA dengan MyTeksi, agar anda dapat balik kampung dan menyambut hari lebaran dengan yang tersayang. Tempah perjalanan anda melalui aplikasi MyTeksi dari 29 Jun hingga 3 Jul 2015. Eratkan Jalinan bersama Tropicana Twister, daripada jenama jus no.1 di dunia. 


Cara untuk membuat tempahan

1) Lancarkan aplikasi MyTeksi

2) Ikon ‘Special Car’ berlabel ‘Eratkan Jalinan’ akan muncul di aplikasi MyTeksi dalam tempoh tempahan. 

3) Pilih ikon ‘Special Car’ berlabel ‘Eratkan Jalinan’ dan isikan alamat ‘pick up ’ dan ‘drop-off ', kemudian tekan butang ‘Next’

4) Sila taipkan tarikh dan masa perjalanan yang anda inginkan di ruangan ‘Notes to Driver’. Tarikh yang ditaip mestilah antara salah satu tarikh yang dipilih dari Tempoh Perjalanan yang telah ditetapkan oleh Penganjur iaitu di antara 6 Julai 2015 sehingga 15 Julai 2015.

5) Tertakluk kepada terma dan syarat

Notis: Terhad kepada lapan puluh (80) penempahan sehari dalam tempoh penempahan. Antaranya, enam puluh (60) perjalanan dari Lembah Klang ke mana-mana kawasan di Lembah Klang and dua puluh (20) perjalanan dari Lembah Klang ke mana-mana kawasan dalam Semenanjung Malaysia.

Tempoh Perjalanan: 6 Julai sehingga 15 Julai

Sila merujuk jadual di bawah untuk info tentang perjalanan yang masih ada pada hari perlepasan yang anda inginkan:


Notis: Hanya tiga puluh (30) perjalanan di sekitar Lembah Klang dan Seremban dan sepuluh (10) perjalanan ke mana-mana dalam Semenanjung Malaysia, setiap hari dalam Tempoh Perjalanan. Sila pilih hari lain sekiranya hari yang anda ingin pilih telah ditempah sepenuhnya.

Layari www.tropicana.com.my untuk terma dan info selanjutnya.

Share this:

PESANAN PEMILIK

Yazid Izzat

Hai, Terima Kasih sudi singgah dan membaca article kali ni. Kalau tidak keberatan jangan lupa untuk komen, share dan follow. Jangan lupa untuk ke Instagram YI disana banyak gambar-gambar yang menarik. www.instagram.com/yazidizzat

0 comments:

Post a Comment